Participare și acces la întâlnirile lunare, online, cu profesioniști din industrie, pe formatul dezbaterilor aBC + mastermind lunar, online, pe o temă de business + 10% reducere la serviciile noastre de consultanță, la cursuri și workshops = 265 RON/ lună

Simți că vrei să acorzi mai multă atenție business-ului tău?

Pe lângă întâlnirea lunară, online, în care invitații vor discuta despre expertiza în business-urile pe care le reprezintă (cu sesiune Q & A inclusă), ne vom bea fiecare cafeaua preferată la o sesiune de mastermind lunară, online. Ne vom întâlni noi, cei din comunitatea aBC.CO, pentru a dezbate probleme reale cu care te confrunți tu și alți antreprenori creativi, dar vom avea și prezentări cu teorie, pentru o bază solidă. Experimentăm puterea grupului, iar în timp ce ne bem cafeaua împreună, răspundem și la provocări. Astfel, vom deveni o comunitate creativă puternică, în care membrii se sprijină reciproc, oferă suport, creează parteneriate și colaborări.

În plus, primești 10% discount la achiziția sesiunilor de consultanță, cursuri și workshops.

Calendarul întâlnirilor online ale comunității aBC.CO:

30 ianuarie 2024, Ora: 17:30, aBC #25, întâlnire online, pe Zoom Tema: Construcția unui brand de notorietate

27 februarie 2024, Ora: 17:30, aBC #26, întâlnire online, pe Zoom Tema: Diferențiator

26 martie 2024, Ora: 17:30, aBC #27, întâlnire online, pe Zoom Tema: Relația cu beneficiarii

Calendarul sesiunilor de mastermind online ale comunității aBC.CO:

13 februarie 2024, Ora: 10:30, întâlnire online, pe Zoom Tema: Pricing

11 martie 2024, Ora: 10:30, întâlnire online, pe Zoom Tema: va fi comunicată în curând

Află mai multe despre fiecare componentă a pachetului Flat White:

Întâlnire = comunitatea aBC.CO se reunește onlineo dată pe lună în formatul:

  • 2-3 invitați specialiști din industrie,
  • comunitatea aBC.CO,
  • gazda întrevederii, Armina Popeanu.

La fiecare întâlnire se dezbate o temă de business anunțată din timp, la fel și speakerii invitați. Aceștia vor răspunde la întrebările adresate de Armina Popeanu, dar și de membrii comunității, în sesiunea Q&A de la finalul dezbaterii. Membrii comunității au acces și la înregistrarea întâlnirilor.

Grupul de WhatsApp aBC.CO = fiecare membru al comunității, indiferent de pachetul achiziționat, are acces la comunitatea de WhatsApp, în care se comunică rapid evenimentele și se răspunde punctual la solicitări de interes general.

Mastermind = întâlnire lunară, online, în care sunt abordate teme/provocările în business ale membrilor comunității aBC.CO și dezbătute în grup + este oferită părerea expertului. Fiecare membru poate aduce în discuție un subiect, o problemă reală cu care se confruntă în prezent în afacerea sa, iar Armina Popeanu, gazda mastermind-ului, și ceilalți participanți își pot exprima opinia și propun soluții bazate pe experiența acumulată în business-urile proprii.

10% reducere la serviciile aBC = Armina Popeanu, arhitect, antreprenor cu +10 ani de experiență și 3 business-uri dezvoltate, fondatoarea aBC – a Business Of Creativity, organizează workshop-uri și cursuri de antreprenoriat creativ, iar dacă consideri că serviciile de consultanță personalizată, 1:1 cu Armina sunt cele care te ajută mai mult, alege unul dintre pachetele City Break, Exploring Trip sau Sabatical.