Atât călătoriile în grup, cât și cele individuale au beneficiile și farmecul lor distinct. Dacă pe parcursul călătoriilor alături de mai multe persoane ai oportunitatea de a interacționa cu acestea, de a-ți face noi prieteni și de a crea amintiri împreună, călătoriile 1:1 îți asigură mai multă flexibilitate și libertate, mai mult timp de a petrece într-o destinație anume, adaptându-ți traseul în funcție de preferințe și interesele personale.

O astfel de experiență îți propune și Armina Popeanu în călătoria 1:1 în jurul business-ului tău, pe parcursul căreia poți aprofunda, în funcție de provocările întâlnite până în prezent, diverse teme, de la organizarea business-ului, identitatea de brand, definirea publicului țintă și modalitatea de a ajunge la acesta, până la scalarea afacerii tale creative. La finalul acestei călătorii vei avea în bagajul de întoarcere claritate, o strategie pentru business-ul tău, astfel încât acesta să devină cât de curând sustenabil financiar.

În funcție de provocările cu care te confrunți în prezent, etapa dezvoltării afacerii tale și al timpului pe care ești dispus să îl aloci business trip-ului 1:1, Armina îți propune 3 pachete:

Alegerea unei călătorii depinde de obiectivele tale, dar, indiferent de opțiunea ta, experiența va fi una minunată, plină de descoperiri care, va contribui cu siguranță și la dezvoltarea ta personală, independența și încrederea în sine sporite.