Despre aBC

aBC în antreprenoriat creativ este un ecosistem de educație antreprenorială pentru arhitecți, designeri și antreprenori creativi, creat de Armina Popeanu în anul 2022.

aBC – ANTREPRENORIAT CREATIV este ecosistemul integrat de educație antreprenorială în domenii creative care își propune să ofere informații, suport, să contribuie cu programe și să faciliteze oportunități arhitecților, designerilor și altor antreprenori din industriile creative, care vor să creeze sau să transforme compania lor într-una sustenabilă din punct de vedere financiar.

ANTREPRENORIAT CREATIV SRL este întreprindere finanțată din fonduri europene prin proiectul Arhitecții Inovării (ID 142130) în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020 (citește mai multe detalii aici ).

Ecosistemul aBC

  • Întâlniri lunare de antreprenoriat creativ din București și evenimente pilot în țară
  • Podcast – conversații cu arhitecți, designeri și antreprenori creativi despre business-urile lor
  • Newsletter periodic, articole, resurse și content menit să inspire, dar mai ales să vină în spirjinul antreprenorilor creativi
  • Cursuri și workshop-uri de business creativ după metoda Arminei Popeanu
  • Consultanță 1:1 de business de arhitectură, design și creativ

Despre Armina Popeanu

Armina Popeanu este arhitect și fondator ANTREPRENORIAT CREATIV, antreprenor cu +10 ani de experiență, a fondat brandul premium de genți și pantofi Lyria – Povestea ta Pictată, studio-ul de arhitectură AArchitects și platforma aBC. Studiază business de arhitectură printr-un doctorat la Universitatea de Urbanism și Arhitectură Ion Mincu, în care creează un model de business pentru arhitecți, designeri și antreprenori creativi. Îi place să creeze contexte în care oamenii să evolueze, să creeze schimbare.

Armina este, de asemenea, mentor pentru business-urile creative în Startarium și crede că educația este motorul progresului, motiv pentru care face voluntariat la De-a Arhitectura și sprijină cauze ce au în comun această viziune și Universitatea de Urbanism și Arhitectură Ion Mincu.

Nu refuză niciodată o cafea bună și skiază de peste 30 de ani. Iubește călătoriile pentru parcursul lor, nu neapărat pentru destinația finală – călătoriile ei preferate fiind motortrip-urile prin munți.

Echipa aBC

*aBC – a Business of Creativity este un efort de echipă:

  •  Răzvan Voicu editează sunetul materialelor audio astfel încât pentru voi, cei care ascultați, să fie o experiență faină.

Toți ne menținem în formă cu o cafea bună și am aprecia dacă ne-ai face cinste cu un flat white sau espresso dublu. Mulțumim!