1. Cine suntem

ANTREPRENORIAT CREATIV SRL este un ecosistem integrat de educație antreprenorială în domenii creative, care își propune să ofere informații și suport, să contribuie cu programe și să faciliteze oportunități arhitecților, designerilor și altor antreprenori din industriile creative, care vor să creeze sau să transforme compania lor într-una sustenabilă din punct de vedere financiar.

ANTREPRENORIAT CREATIV SRL este întreprindere finanțată din fonduri europene prin proiectul Arhitecții Inovării (ID 142130) în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

2. Date personale pe care le prelucrăm

ANTREPRENORIAT CREATIV SRL colectează următoarele tipuri de date personale:

3. De ce avem nevoie de datele tale personale

Avem nevoie de datele tale personale pentru a-ți oferi următoarele servicii:

4. Ce facem cu datele tale personale

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate în cadrul ANTREPRENORIAT CREATIV SRL situată în România. Găzduirea și stocarea datelor tale are loc la Mailchimp (Rocket Science Group), companie cu sediul în SUA.

5. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Datele tale din newsletter vor fi păstrate pe durata de viață a newsletter-ului sau până când îți retragi consimțământul.

6. Care sunt drepturile tale?

Dacă ai motive să crezi că orice dată personală pe care o deținem despre tine este incorectă sau incompletă, ai dreptul să soliciți să vezi această informație, să o rectifici sau să ceri să fie ștearsă, să soliciți restricționarea prelucrării sau să te opui prelucrării. Pentru exercitarea acestor drepturi te rugăm sa ne contactezi la hello@antreprenoriatcreativ.ro.

Pentru a-ți retrage consimțământul dat pentru newsletter, te rugăm să te dezabonezi direct din newsletter sau să contactezi echipa ANTREPRENORIAT CREATIV SRL la adresa de e-mail hello@antreprenoriatcreativ.ro.