Participare și acces la întâlnirile lunare, online, cu profesioniști din industrie, pe formatul dezbaterilor aBC + mastermind lunar, online, pe o temă de business + 10% reducere la serviciile noastre de consultanță, la cursuri și workshops + 1 x audit de business + 2 x sesiuni de consultanță de 1h cu Armina Popeanu + 1 x sesiune strategie 2h = 475 RON/lună – 2.850 RON/plată la 6 luni (procesul durează 6 luni)

Vrei să combini networking-ul cu dezvoltarea personală și a business-ului tău creativ? Alege pachetul complet, cu toate serviciile incluse, iar la final vei beneficia de o strategie personalizată pentru ca afacerea ta să se evidențieze prin cele mai bune tactici.

Pe lângă întâlnirea lunară, online, în care invitații vor discuta despre expertiza în business-urile pe care le reprezintă (cu sesiune Q & A inclusă), ne vom bea fiecare cafeaua preferată la o sesiune de mastermind lunară, online. Ne vom întâlni noi, cei din comunitatea aBC.CO, pentru a dezbate probleme reale cu care te confrunți tu și alți antreprenori creativi, dar vom avea și prezentări cu teorie, pentru o bază solidă. Experimentăm puterea grupului, iar în timp ce ne bem cafeaua împreună, răspundem și la provocări. Astfel, vom deveni o comunitate creativă puternică, în care membrii se sprijină reciproc, oferă suport, creează parteneriate și colaborări.

În plus, primești un discount de 10% la achiziția sesiunilor de consultanță, cursuri și workshops.

În cadrul auditului business-ului tău vom analiza împreună, 1:1, publicul țintă, buyer persona, prezența pe platformele de promovare, adaptarea conținutului (mesaje, tone of voice) la publicul țintă și la platforma online, feedback-ul și reacția publicului la mesaje, analiza competiției, etc.

Auditul afacerii tale va fi urmat de 2 sesiuni de consultanță cu Armina Popeanu pe subiecte unde simți necesar ajutorul unui profesionist.

La finalul primelor 6 luni de colaborare vei putea lucra conform unei strategii personalizate, adaptate nevoilor business-ului tău.

Calendarul întâlnirilor online ale comunității aBC.CO:

30 ianuarie 2024, Ora: 17:30, aBC #25, întâlnire online, pe Zoom Tema: Construcția unui brand de notorietate

27 februarie 2024, Ora: 17:30, aBC #26, întâlnire online, pe Zoom Tema: Diferențiator

26 martie 2024, Ora: 17:30, aBC #27, întâlnire online, pe Zoom Tema: Relația cu beneficiarii

Calendarul sesiunilor de mastermind online ale comunității aBC.CO:

13 februarie 2024, Ora: 10:30, întâlnire online, pe Zoom Tema: Pricing

11 martie 2024, Ora: 10:30, întâlnire online, pe Zoom Tema: va fi comunicată în curând

Află mai multe despre fiecare componentă a pachetului Latte:

Întâlnire = comunitatea aBC.CO se reunește onlineo dată pe lună în formatul:

  • 2-3 invitați specialiști din industrie,
  • comunitatea aBC.CO,
  • gazda întrevederii, Armina Popeanu.

La fiecare întâlnire se dezbate o temă de business anunțată din timp, la fel și speakerii invitați. Aceștia vor răspunde la întrebările adresate de Armina Popeanu, dar și de membrii comunității, în sesiunea Q&A de la finalul dezbaterii. Membrii comunității au acces și la înregistrarea întâlnirilor.

Grupul de WhatsApp aBC.CO = fiecare membru al comunității, indiferent de pachetul achiziționat, are acces la comunitatea de WhatsApp, în care se comunică rapid evenimentele și se răspunde punctual la solicitări de interes general.

Mastermind = întâlnire lunară, online, în care sunt abordate teme/provocările în business ale membrilor comunității aBC.CO și dezbătute în grup + este oferită părerea expertului. Fiecare membru poate aduce în discuție un subiect, o problemă reală cu care se confruntă în prezent în afacerea sa, iar Armina Popeanu, gazda mastermind-ului, și ceilalți participanți își pot exprima opinia și propun soluții bazate pe experiența acumulată în business-urile proprii.

10% reducere la serviciile aBC = Armina Popeanu, arhitect, antreprenor cu +10 ani de experiență și 3 business-uri dezvoltate, fondatoarea aBC – a Business Of Creativity, organizează workshop-uri și cursuri de antreprenoriat creativ, iar dacă consideri că serviciile de consultanță personalizată, 1:1 cu Armina sunt cele care te ajută mai mult, alege unul dintre pachetele City Break, Exploring Trip sau Sabatical.

1 x audit online de business = în baza unui obiectiv și a unor criterii stabilite pentru evaluarea și analiza anumitor aspecte (financiar, operațional, resurse umane, comunicare, marketing, vânzări, scalare) ale afacerii tale, Armina Popeanu elaborează un document personalizat (auditul de business) pe care apoi ți-l prezintă într-o întâlnire online 1:1. Pe parcursul unei ore îți va prezenta concluziile studiului și următoarele etape ale dezvoltării afacerii tale.

1 x sesiune strategie = creată în baza auditului afacerii tale și după stabilirea unor obiective realiste și măsurabile, pe termen scurt și mediu, strategia concepută de Armina Popeanu va conține un plan coerent de acțiuni cu ajutorul căruia îți vei putea atinge obiectivele setate. Strategia se va alcătui împreună cu tine într-o întrevedere online cu Armina, se vor detalia timp de două ore fiecare dintre etapele incluse și pașii pentru implementarea acestora.

2 x sesiuni de consultanță = în cele două sesiuni online, fiecare cu durata de 1 oră, 1:1, Armina Popeanu îți va împărtăși din perspectiva și experiența unui profesionist, sfaturi specializate, care te vor ajuta să implementezi, să ajustezi și să evaluezi strategia business-ului tău, să-ți îmbunătățești performanțele pentru a-ți realiza obiectivele.