Exploring Trip

Exploring Trip-ul este dedicat antreprenorilor care au deja stabilit un Minimum Viable Product (MVP) și doresc să aducă în discuție teme diverse sau sunt în căutarea unor soluții pentru modelul lor de business. Această călătorie se întinde pe durata a 450 de minute, împărțite în 5 sesiuni online x 90 de minute, iar traseul propus include:

  1. O radiografie a business-ului tău (răspunsul la mai multe ce-uri? și de ce-uri? referitoare la  scopul și motivația ta, direcția generală a afacerii tale, obiectivele pe termen lung, etc.)
  2. Stabilirea modelului tău de business (ce etape ar trebui parcurse pentru a transforma afacerea ta într-una profitabilă)
  3. Profilul clienților ideali (cine sunt clienții tăi – categorie de vârstă, categorie profesională, hobby-urile lor, ce locuri frecventează, unde îi găsești etc.)
  4. Promovarea și vânzarea produselor/ serviciilor tale (care sunt canalele de comunicare potrivite afacerii tale, tactici de vânzare activă – cum ajungi la clienți fără să te mai bazezi pe recomandări, ofertarea produselor/ serviciilor tale, etc.)
  5. Comunicarea activității și proiectelor tale (cum te promovezi în mod creativ și autentic pentru a beneficia cât mai mult în urma unui proiect finalizat, a unui articol apărut despre tine/ afacerea ta în presă sau despre un premiu pe care tocmai l-ai obținut)

Bineînțeles că traseul 1:1 poate fi adaptat și altor subiecte pe care tu le consideri necesare să le abordezi pe parcursul experienței tale personalizate.

Investiția ta în Exploring Trip este de 850€.

Achiziționează 5 sesiuni aici