În ultimul episod din seria Podcasturilor aBC x ZOISS, Șerban Georgescu povestește despre:
„Talentul este de fapt înnăscut. Adică odată ce vii pe nume te naști cu o înclinație spre frumos, spre design, spre artă, îți plac elementele astea. Mai departe, cheia este să-ți descoperi vocația”, este de părere Șerban.
„Probabil că facultatea este cea care te învață să gândești logic sau pune ordine în mintea ta și-ți aranjează gândurile astfel încât să le poți așterne într-o lucrare pe hârtie, într-un eseu. Însă practic, ce am învățat a fost după ce m-am angajat, am lucrat în marketing, am lucrat în bancă, am lucrat la pentru Guvernul României și am am avut ocazia în primii ani de muncă să merg la un master business administration, specializat pe marketing în Marea Britanie și să fac acolo cursurile astea. Și acolo am învățat cam tot ce știu eu și e vorba despre o mentalitate că totul reprezintă un proiect”, a povestit Șerban din experiența lui.
Înainte de înființarea ISRA Design din 2020, Șerban povestește că un an de zile a învățat: „am studiat practic să pot să-mi exprim ideile de design pe care le aveam în minte”.
„Am învățat de fapt să transmit prin fotorealism, prin randarea emoției. Când te uiți la o imagine, e flat. Când te uiți la o imagine care are în ea o acțiune, (…) atunci vinzi”, a spus Șerban în legătură cu cursurile de randare pe care le-a făcut în țară și în Australia.
„Îmi plac proiectele care mă provoacă, îmi plac proiectele imposibile, îmi plac proiecte care nu pot fi realizate. Alea sunt proiectele de fapt care ies cel mai bine”, crede Șerban.
Șerban mai crede și că nu poți să faci performanță dacă targetul tău nu e să mulțumești omul.
„Există și metoda asta, de a-ți lua clienți și a-i arunca practic năvodu și să vezi ce prinzi. Și există și metoda asta, s aștepta și până la urmă ei ajung să vadă lucrările tale și să-și dorească să lucreze cu tine”, explică Șerban, preferata lui fiind cea fin urmă.
Șerban spune că nu își dorește să facă mai multe proiecte: „Îmi doresc să fac două proiecte de care să mă ocup temeinic și care să iasă”. Iar în acestea, „implementarea este cheia”. „Întotdeauna îmi place să am oamenii mei care lucrează acolo. Sunt niște oameni extraordinari care știu deja ce trebuie să facă”, este de părere invitatul.
„Clienții tăi ar trebui să îmbrățișezi misiunea, viziunea și valorile tale”, crede Șerban.
Pentru el, partea preferată dintr-un proiect este lumina: „Îmi place ca în toate proiectele pe care le fac, înainte ca locația să fie gata, clientul să o fi văzut cu lumina pe care eu mi-o imaginez”.