aBC Podcast #3.40

Iuliana Măruș. arhitect de interior și Ovidiu Măruș, inginer IT, despre cum aplici practic cunoștințele din CIL* și stadiul pick two residential

mai 3, 2024

Tema episodului

Ascultă aBC Podcast și află despre parcursul profesional al Iulianei și a lui Ovidiu, conturarea carierelor profesionale și participarea la programul CIL*
Screenshot 2024-05-24 135651

Gazda emisiunii

Armina Popeanu
Invitat
Screenshot 2024-05-24 144427
Ovidiu Măruș
Ovidiu Măruș este un inginer IT dedicat și cofondator al Pick Two Residential, un proiect inovativ în domeniul designului interior, pe care l-a dezvoltat împreună cu soția sa, Iuliana Măruș. Cu o vastă experiență în tehnologie și o pasiune pentru soluțiile eficiente și creative, Ovidiu aduce o perspectivă unică și tehnologică în proiectele Pick Two Residential. Împreună cu Iuliana, el reușește să îmbine armonios funcționalitatea și estetica, oferind clienților spații optimizate și elegante.
Screenshot 2024-05-24 141420
Iuliana Măruș
Iuliana Măruș este arhitect de interior și cofondator al Pick Two Residential. Pasionată de echilibru și ordine, Iuliana este entuziasmată de estetica și armonia pe care le poate aduce fiecărui spațiu. Dedicată eleganței și coerenței vizuale, tratează fiecare element al proiectului cu o atenție deosebită, perseverând în căutarea soluțiilor care pun în valoare spațiul. Devotamentul său pentru detaliile fine și abordarea metodică o fac un arhitect de interior remarcabil, transformând fiecare proiect într-o operă de artă funcțională și estetică.

Unde poți asculta episodul

Descrierea episodului:

În al doilea episod din seria Podcasturilor aBC for CIL*,  Iuliana & Ovidiu Măruș, cuplul CIL*, povestesc despre:

  • Modalitățile prin care au ajuns să lucreze în domeniile lor de activitate;
  • Evoluțiile lor profesionale;
  • Ce provocări au întâmpinat în conducerea unei echipe;
  • Informații despre workshop-urile și sesiunile de discuții din cadrul CIL*;
  • Dorința de dezvoltare și învățare continuă;
  • Asupra căror aspecte își focusează eforturile;
  • Intersecția dintre software și designul interior;
  • Importanța de a înțelege „DE CE” înainte de „CE” și „CUM”.

Idei principale ale discuției:

,,Scopul nostru e să ajungem la un set de procese foarte bine definit care să fie descentralizate.”

,,Punctele forte ale business-ului nostru sunt inovația, organizarea și focusul pe îmbunătățirea proceselor”

,,Succesul pentru mine este legat de găsirea liniștii și echilibrul în viață, iar munca și ideile noi sunt parte integrantă a acestui proces”

,,Pro-activitatea și capacitatea de a anticipa nevoile înainte ca acestea să fie exprimate sunt aspecte pe care le-am învățat în primul meu job și pe care le aplic și acum”

,,Cea mai mare îngrijorare cu privire la afacerea mea este să facem prea multe lucruri și să ne pierdem focusul”

,,Eu eram the dreamer, el era the doer și a fost perfect”

„Noi suntem împreună din totdeauna, din liceu, din clasa a noua. Practic am crescut împreună și ne-am crescut unul pe altul și tot ce am reușit să construim am construit împreună și de asta simțim că lucrurile merg pentru că amândoi am pus umărul și am pus câte o cărămidă acolo la ceea ce am reușit până în acest moment.”