aBC #1 Timișoara

Promovare

Tema evenimentului

Tema centrală a dezbaterii este PROMOVAREA în rândul arhitecților, designerilor și antreprenorilor din domeniul creației.

Gazda întâlnirii, Armina Popeanu, va dezbate, alături de invitații săi, subiecte precum:

  • strategii de marketing
  • tehnici de promovare ca antreprenor sau freelancer în industria creativă
  • modalități prin care afacerea ta să iasă în fața publicului și să devină cât mai vizibilă pentru atragerea potențialilor clienți.

 

aBC - a Business of Creativity se adresează celor care au un business în arhitectură, domenii creative, freelancerilor, celor care doresc să o ia pe calea antreprenoriatului sau pur şi simplu iubesc domeniul creaţiei. 

Dezbaterile sub umbrela aBC oferă un mediu sigur și colaborativ, cu inspirație reciprocă, invitând creativii cu business-uri în domeniu să descopere o comunitate de oameni cu experiențe și provocări similare, rezultatul fiind sentimentul de apartenență și rezonanță. Totodată, este o ocazie inedită de a interacționa cu profesionişti în domeniul arhitecturii şi al antreprenoriatului, care sunt gata să răspundă întrebărilor legate de PROMOVARE și nu numai.

 

aBC #1 Timișoara
INFO UTILE
Promovare

Invitați la eveniment

Despre eveniment

Marți, 21 noiembrie 2023, de la ora 18:00, la FABER – Splaiul Peneș Curcanul 4-5, Timișoara

Participarea la întâlnire este gratuită, dar este nevoie să completezi formularul de înscriere. Mulțumim!

Program:

  • 18:00 Primire & Networking
  • 18:15 Panel despre PROMOVARE/ COMUNICARE ca arhitect, designer și freelancer
  • 20:45 Sesiune Q&A
  • 21:15 Networking & Prosecco
Galerie imagini
FAQs

Întâlnirile aBC reprezintă unul dintre pilonii platformei integrate de educație antreprenorială în domenii creative, aBC – ANTREPRENORIAT CREATIV. Platforma își propune să ofere informații, suport, să contribuie cu programe și să faciliteze oportunități arhitecților, designerilor și altor antreprenori din industriile creative, care vor să creeze sau să își transforme compania lor într-una sustenabilă din punct de vedere financiar. 

 

Înâlnirile aBC au început în anul 2021, în cadrul unui eveniment RDW (Romanian Design Week), parte din seria de evenimente conexe RDW Design Go!. Motivația principală a fost și rămâne aceea de a-i susține pe antreprenorii din domeniul creativ cu informații, materiale educative și o comunitate care să îi înțeleagă. 

Vei fi parte dintr-un proces de învățare continuă.

Ai oportunitatea de a cunoaște persoane din industria în care activezi.

Afli experiențe proprii împărtășite cu drag de către invitați speciali.

La final pleci întotdeauna cu un bagaj plin idei noi.

Poți să te numeri printre cei norocoși și câștigi premii wow la tombolă.

Ești ascultat! Întrebările și curiozitățile tale vor primi mereu răspunsuri specializate.

Bugetul tău rămâne neatins! Participi gratuit.

Ești personaj principal. Îți poți aduce în față afacerea în cadrul rubricii Prezintă-te.

Iei parte la teme importante, de interes general.

Ca să te simți și destins, poți veni însoțit de una sau mai multe persoane 

Interesate de antreprenoriatul creativ.

Speakerii aBC sunt persoane cu experiență îndelungată în anteprenoriat creativ – arhitecți, designeri, specialiști care ni se alătură și împărtășesc din know-how-ul lor de business pe baza temei selectate în luna respectivă.

Întâlnirile aBC se desfășoară lunar, în a doua zi de marți a lunii.

Întâlnirile aBC se desfășoară în București, la NOD Markerspace, Biblioteca MATER – Splaiul Unirii 160 (intrarea pe scara galbenă)

Participarea la întâlnirile aBC este momentan gratuită. Trebuie însă să completezi un formular de participare, pe care îl primești în newsletter-ul aBC.

Înscrie-te aici la newsletter și vei putea participa gratuit la întâlnirile noastre.

Armina Popeanu este arhitect și fondator ANTREPRENORIAT CREATIV, antreprenor cu peste 9 ani de experiență, a fondat brandul premium de genți și pantofi Lyria – Povestea ta Pictată, studio-ul de arhitectură AArchitects și studiază business de arhitectură printr-un doctorat la Universitatea de Urbanism și Arhitectură Ion Mincu, în urma căruia își propune să creeze un model de business pentru creativi. Este, de asemenea, mentor pentru business-urile creative și crede că educația este motorul progresului, motiv pentru care sprijină cauze ce au în comun această viziune și predă la Ion Mincu.