aBC #10

Personal Branding

Tema evenimentului

Tema centrală a serii este PERSONAL BRANDING.

Gazda întâlnirii, Armina Popeanu, va dezbate, alături de invitații săi, subiecte precum:

 • Crearea eficientă a brand-ului personal
 • Procesul și cele mai bune practici
 • Instrumente de Personal Branding

 

Invitații serii sunt: 

Ioana Dodan, arhitect de brand personal @theFABSQUAD

Raluca Dofin, arhitect și beauty creator Dofinteriors

Matius Ichim, arhitect și cofondator Matius Studio

 

Învață să comunici eficient cu ajutorul brandului personal, fără frica expunerii și cu un plan bine stabilit. La aBC #10 descoperi un mediu sigur și colaborativ, cu inspirație reciprocă și o comunitate de oameni ai creației, având ocazia să înveți strategii și tehnici noi pentru dezvoltarea afacerii tale. La final întrebările tale primesc răspuns într-o sesiune interactivă de Q&A adresată invitaților specialiști. 

 

Marți, 13 decembrie 2023, de la ora 18:30, la NOD MAKERSPACE -  Splaiul Unirii 160, sector 4, București.

Participarea la întâlnire este gratuită, dar este nevoie să completezi formularul de înscriere.

aBC10-personalbranding-invitati-3
INFO UTILE
Personal Branding
Urmărește înregistrarea video a discuției:
Play Video

Invitați la eveniment

Despre eveniment

Program:

 • 18:30 Primire & Networking
 • 18:45 Panel despre Personal Branding
 • 21:00 Sesiune Q&A
 • 21:15 Networking & Prosecco

aBC – a Business of Creativity se adresează celor care au un business în arhitectură, domenii creative, freelancerilor, celor care doresc să o ia pe calea antreprenoriatului sau pur şi simplu iubesc domeniul creaţiei.

Am povestit cu 3 arhitecți faini: Ioana Dodan, arhitect de brand personal @The Fab Squad, Raluca Dofin, arhitect și beauty creator @DOF Interiors și Matius Ichim, arhitect și cofondator @Matius Studio despre personal branding și promovare, dar nu numai. Fiecare dintre ei ne-a povestit cum au fost începuturile lor atunci și cum fac acum să jongleze fiecare cu clienții lui și să creeze plus valoare, fiecare în domeniul lui creativ. Las câteva idei ale fiecăruia, până e gata video-ul:

Ioana:

 • e important ca în online să ne prezentăm într-un mod autentic, așa cum suntem noi de fapt în viața reală.
 • tips pentru ședințele foto: să nu ne extra coafăm special pentru acel moment al ședinței, iar în realitate la întâlnirile cu clienții să fim diferiți.
 • tips pentru arhitecți: dacă purtăm ochelari să fie unii iconici. În plus, pentru arhitecți sunt foarte importante pozele cu props și cel fel de obiecte alegem.

Ralu:

 • la Dofinteriors cea mai importantă este relația cu clienții, mai ales dacă faci rezidențial. Un arhitect de interior vine mereu în ajutorul clienților lui pentru a le oferi cea mai bună experiență posibilă în raport cu spațiul lor de locuit.
 • am trecut de 100 de proiecte, avem cam 15-20 pe an, iar site-ul și canalele de social media sunt o carte de vizită. Majoritatea clienților vin din recomandări.

Matius:

 • am dezvoltat o platformă pentru a veni în ajutorul clienților noștri de retail și pentru a asigura furnizori pe întreg teritoriul țării, fie că este vorba de retaileri cu magazine sau stradale sau lanțuri de magazine din mall-uri.
 • livrăm magazinele clienților chiar și în 3 săptămâni, dacă timing-ul o cere. În media rezolvăm un proiect în câteva luni.
Galerie imagini
FAQs

Întâlnirile aBC reprezintă unul dintre pilonii platformei integrate de educație antreprenorială în domenii creative, aBC – ANTREPRENORIAT CREATIV. Platforma își propune să ofere informații, suport, să contribuie cu programe și să faciliteze oportunități arhitecților, designerilor și altor antreprenori din industriile creative, care vor să creeze sau să își transforme compania lor într-una sustenabilă din punct de vedere financiar. 

 

Înâlnirile aBC au început în anul 2021, în cadrul unui eveniment RDW (Romanian Design Week), parte din seria de evenimente conexe RDW Design Go!. Motivația principală a fost și rămâne aceea de a-i susține pe antreprenorii din domeniul creativ cu informații, materiale educative și o comunitate care să îi înțeleagă. 

Vei fi parte dintr-un proces de învățare continuă.

Ai oportunitatea de a cunoaște persoane din industria în care activezi.

Afli experiențe proprii împărtășite cu drag de către invitați speciali.

La final pleci întotdeauna cu un bagaj plin idei noi.

Poți să te numeri printre cei norocoși și câștigi premii wow la tombolă.

Ești ascultat! Întrebările și curiozitățile tale vor primi mereu răspunsuri specializate.

Bugetul tău rămâne neatins! Participi gratuit.

Ești personaj principal. Îți poți aduce în față afacerea în cadrul rubricii Prezintă-te.

Iei parte la teme importante, de interes general.

Ca să te simți și destins, poți veni însoțit de una sau mai multe persoane 

Interesate de antreprenoriatul creativ.

Speakerii aBC sunt persoane cu experiență îndelungată în anteprenoriat creativ – arhitecți, designeri, specialiști care ni se alătură și împărtășesc din know-how-ul lor de business pe baza temei selectate în luna respectivă.

Întâlnirile aBC se desfășoară lunar, în a doua zi de marți a lunii.

Întâlnirile aBC se desfășoară în București, la NOD Markerspace, Biblioteca MATER – Splaiul Unirii 160 (intrarea pe scara galbenă)

Participarea la întâlnirile aBC este momentan gratuită. Trebuie însă să completezi un formular de participare, pe care îl primești în newsletter-ul aBC.

Înscrie-te aici la newsletter și vei putea participa gratuit la întâlnirile noastre.

Armina Popeanu este arhitect și fondator ANTREPRENORIAT CREATIV, antreprenor cu peste 9 ani de experiență, a fondat brandul premium de genți și pantofi Lyria – Povestea ta Pictată, studio-ul de arhitectură AArchitects și studiază business de arhitectură printr-un doctorat la Universitatea de Urbanism și Arhitectură Ion Mincu, în urma căruia își propune să creeze un model de business pentru creativi. Este, de asemenea, mentor pentru business-urile creative și crede că educația este motorul progresului, motiv pentru care sprijină cauze ce au în comun această viziune și predă la Ion Mincu.