aBC #29 de MAI: despre Social Media & Content Pillars

întâlnirea lunară din comunitatea aBC.CO

Tema evenimentului

Lume lume 📢🗣️ marți este întâlnirea aBC #29 pe tema SOCIAL MEDIA. Și cum comunitatea de băutori de cappuccino din aBC.CO 🧡 a zis că vor să vorbim despre content pillars, o facem!

Așa că dacă vrei poți și tu să asiști la întâlnirea noastră, să poți adresa live întrebări și să interacționezi cu invitații noștri fugi repede pe site și ia-ți bilet. Link in bio 🎟️ sau abonament la aBC.CO, desigur.

aBC 29 Social Media - 2
INFO UTILE
întâlnirea lunară din comunitatea aBC.CO

Invitați la eveniment

Marți, 28 mai, ora 17:30 are loc întâlnirea aBC #29 cu o super temă: SOCIAL MEDIA! 🎉 Și surpriză, @ioanadodan va fi alături de noi! 🥳

Dacă ați fost cu noi și dățile trecute, știți deja că Ioana este o comoară de idei și inspirație. De data aceasta povestim în comunitatea aBC.CO și facem un studiu foarte aplicat pe “Content Pillars” – cum să ne organizăm strategic conținutul de brand personal/specialiști.

👀 Vrei să vii cu noi? Ia-ți bilet 🎟️ one time sau abonament lunar în comunitate.

Despre eveniment
Galerie imagini
FAQs

Întâlnirile aBC reprezintă unul dintre pilonii platformei integrate de educație antreprenorială în domenii creative, aBC – ANTREPRENORIAT CREATIV. Platforma își propune să ofere informații, suport, să contribuie cu programe și să faciliteze oportunități arhitecților, designerilor și altor antreprenori din industriile creative, care vor să creeze sau să își transforme compania lor într-una sustenabilă din punct de vedere financiar. 

 

Înâlnirile aBC au început în anul 2021, în cadrul unui eveniment RDW (Romanian Design Week), parte din seria de evenimente conexe RDW Design Go!. Motivația principală a fost și rămâne aceea de a-i susține pe antreprenorii din domeniul creativ cu informații, materiale educative și o comunitate care să îi înțeleagă. 

Vei fi parte dintr-un proces de învățare continuă.

Ai oportunitatea de a cunoaște persoane din industria în care activezi.

Afli experiențe proprii împărtășite cu drag de către invitați speciali.

La final pleci întotdeauna cu un bagaj plin idei noi.

Poți să te numeri printre cei norocoși și câștigi premii wow la tombolă.

Ești ascultat! Întrebările și curiozitățile tale vor primi mereu răspunsuri specializate.

Bugetul tău rămâne neatins! Participi gratuit.

Ești personaj principal. Îți poți aduce în față afacerea în cadrul rubricii Prezintă-te.

Iei parte la teme importante, de interes general.

Ca să te simți și destins, poți veni însoțit de una sau mai multe persoane 

Interesate de antreprenoriatul creativ.

Speakerii aBC sunt persoane cu experiență îndelungată în anteprenoriat creativ – arhitecți, designeri, specialiști care ni se alătură și împărtășesc din know-how-ul lor de business pe baza temei selectate în luna respectivă.

Întâlnirile aBC se desfășoară lunar, în a doua zi de marți a lunii.

Întâlnirile aBC se desfășoară în București, la NOD Markerspace, Biblioteca MATER – Splaiul Unirii 160 (intrarea pe scara galbenă)

Participarea la întâlnirile aBC este momentan gratuită. Trebuie însă să completezi un formular de participare, pe care îl primești în newsletter-ul aBC.

Înscrie-te aici la newsletter și vei putea participa gratuit la întâlnirile noastre.

Armina Popeanu este arhitect și fondator ANTREPRENORIAT CREATIV, antreprenor cu peste 9 ani de experiență, a fondat brandul premium de genți și pantofi Lyria – Povestea ta Pictată, studio-ul de arhitectură AArchitects și studiază business de arhitectură printr-un doctorat la Universitatea de Urbanism și Arhitectură Ion Mincu, în urma căruia își propune să creeze un model de business pentru creativi. Este, de asemenea, mentor pentru business-urile creative și crede că educația este motorul progresului, motiv pentru care sprijină cauze ce au în comun această viziune și predă la Ion Mincu.