aBC#28

Despre trenduri de la Milano design Week și cum le aplicăm în proiectare

Tema evenimentului

Despre trenduri de la Milano design Week și cum le aplicăm în proiectare

aBC#28
INFO UTILE
Despre trenduri de la Milano design Week și cum le aplicăm în proiectare

Invitați la eveniment

Intalnirea aBC#28 ne-a entuziasmat gandindu-ne ca a fost imediat dupa Milano Design Week, iar in aBC.CO — ce-ar fi să facem întâlnirea de luna asta cu numărul 28 despre trendurile de la Milano.

Zis și făcut, după ce am validat în comunitate: here it is aBC#28 este despre TRENDURI ✨ de la Milano și cum le aplicăm în proiectare:
📆 marți, 23.04
⏰ de la 17:30 pe zoom 💻
🎟️ pentru toți cei care abonament în comunitate sau își iau bilet de acces.

Avem super invitate care vin direct de la Milano:

- Cristina Postu, arhitect de interior Bloomsbury,
- Andra Turcu, arhitect Rentify,
- Cosmina Chinciu, interior designer TRS Architecture.

Cu cine ne vedem pe zoom la aBC#28?

Despre eveniment

aBC – a Business of Creativity se adresează celor care au un business în arhitectură, design interior, domenii creative, freelancerilor, celor care doresc să o ia pe calea antreprenoriatului sau pur şi simplu iubesc domeniul creaţiei.

Participarea la întâlnirea online aBC #28 este gratuită pentru membrii comunității aBC.CO, fiind inclusă în pachetele Cappuccino, Flat White și Latte.

Creativii care nu sunt încă parte a comunității aBC.CO, pot participa la întâlnire, în urma achiziționării biletului de 75 Lei.

Ne vedem online, pe ZOOM.

Galerie imagini
FAQs

Întâlnirile aBC reprezintă unul dintre pilonii platformei integrate de educație antreprenorială în domenii creative, aBC – ANTREPRENORIAT CREATIV. Platforma își propune să ofere informații, suport, să contribuie cu programe și să faciliteze oportunități arhitecților, designerilor și altor antreprenori din industriile creative, care vor să creeze sau să își transforme compania lor într-una sustenabilă din punct de vedere financiar. 

 

Înâlnirile aBC au început în anul 2021, în cadrul unui eveniment RDW (Romanian Design Week), parte din seria de evenimente conexe RDW Design Go!. Motivația principală a fost și rămâne aceea de a-i susține pe antreprenorii din domeniul creativ cu informații, materiale educative și o comunitate care să îi înțeleagă. 

Vei fi parte dintr-un proces de învățare continuă.

Ai oportunitatea de a cunoaște persoane din industria în care activezi.

Afli experiențe proprii împărtășite cu drag de către invitați speciali.

La final pleci întotdeauna cu un bagaj plin idei noi.

Poți să te numeri printre cei norocoși și câștigi premii wow la tombolă.

Ești ascultat! Întrebările și curiozitățile tale vor primi mereu răspunsuri specializate.

Bugetul tău rămâne neatins! Participi gratuit.

Ești personaj principal. Îți poți aduce în față afacerea în cadrul rubricii Prezintă-te.

Iei parte la teme importante, de interes general.

Ca să te simți și destins, poți veni însoțit de una sau mai multe persoane 

Interesate de antreprenoriatul creativ.

Speakerii aBC sunt persoane cu experiență îndelungată în anteprenoriat creativ – arhitecți, designeri, specialiști care ni se alătură și împărtășesc din know-how-ul lor de business pe baza temei selectate în luna respectivă.

Întâlnirile aBC se desfășoară lunar, în a doua zi de marți a lunii.

Întâlnirile aBC se desfășoară în București, la NOD Markerspace, Biblioteca MATER – Splaiul Unirii 160 (intrarea pe scara galbenă)

Participarea la întâlnirile aBC este momentan gratuită. Trebuie însă să completezi un formular de participare, pe care îl primești în newsletter-ul aBC.

Înscrie-te aici la newsletter și vei putea participa gratuit la întâlnirile noastre.

Armina Popeanu este arhitect și fondator ANTREPRENORIAT CREATIV, antreprenor cu peste 9 ani de experiență, a fondat brandul premium de genți și pantofi Lyria – Povestea ta Pictată, studio-ul de arhitectură AArchitects și studiază business de arhitectură printr-un doctorat la Universitatea de Urbanism și Arhitectură Ion Mincu, în urma căruia își propune să creeze un model de business pentru creativi. Este, de asemenea, mentor pentru business-urile creative și crede că educația este motorul progresului, motiv pentru care sprijină cauze ce au în comun această viziune și predă la Ion Mincu.