Ioana este cunoscută ca o arhitectă extrem de competentă, cu un background vast și un ochi pentru detalii fine. La începutul carierei sale, a primit un premiu special RUUKI, la Bucharest Architecture Biennial din 2004, pentru proiectul clădirii de birouri Romtelecom. Cu peste 20 de ani de experiență, Ioana a fost implicată într-o mare varietate de proiecte, cum ar fi stadioane, clădiri rezidențiale, clădiri de birouri și spații industriale.

La CUMULUS, Ioana este apreciată pentru pasiunea și grija pe care le aduce într-un proiect, având, de asemenea, o abilitate extraordinară de a vedea un proiect în ansamblu, chiar de la început. Apetitul său pentru desen și geometrie a ghidat-o în alegerea arhitecturii ca profesie. În timp, proiectele de locuințe, cu spații fluide și aerisite și zone dedicate pentru întâlnirile de familie, au devenit preferatele sale.

Ca partener la Arxtudio din 2014, Ioana vede în CUMULUS un pas înainte în cariera sa, aducându-și contribuția zilnic, așa cum face în mod obișnuit în orice proiect în care se implică.