Despre SEGMENTELE DE PIAȚĂ și NIȘARE

Marți, 13 iunie 🍀, ne vedem la aBC#16, de la ora 19:00
Vorbim despre SEGMENTELE DE PIAȚĂ și NIȘARE cu un super trio: Simona Văleanu @XAE, Maria Dinu @Colorful Mind, Ștefan Păvăluță @VINKLU ● Vezi ce super premii avem la tombolă!

Hello, Armina aici, Armina Popeanu.

Iată-ne în fața verii și în fața unui nou an pentru mine! 🎈Un an pe care o să îl încep cu și mai multe proiecte noi: site, podcast, cursuri, workshop-uri, întâlniri și consultanță 1:1.

Marți ne vedem cu un pahar în plus de prosecco rece la aBC#16, unde te asigur vei dubla numărul ideilor bune pe care le poți pune în aplicare/implementa imediat. Trebuie doar să te înscrii aici și primești acces gratuit la evenimentul cu invitați profi, surprize și atmosferă faină, cu multă inspirație.

Va fi cu un super trio profi:

  • Simona Văleanu, Arhitect și Executive Manager la XAE Projects,
  • Maria Dinu, Coach și Fondator Colorful Mind,
  • Ștefan Păvăluță, Arhitect și Fondator VINKLU.

În calitate de Executive Manager la X Architecture & Engineering Projects, Simona Văleanu își aduce contribuția creativă de aproape șapte ani la numeroase proiecte, printre care clădiri de birouri sau comerţ, locuinţe unifamiliale şi, de asemenea, proiecte de amenajări interioare.

Maria Dinu este coach si lucreaza intr-o corporatie, dar a lansat Colorful Mind ca business in 2017, prin crowdfunding, cautand sa imbine pasiunea pentru acuarela, organizarea personala si coaching-ul. Plannerele Mariei sunt iubite de sute de cliente din Romania si strainatate, crescand vanzarile si portofoliul de produse cu noi tool-uri de dezvoltare personala si cursuri de acuarela.

La inițiativa lui Ștefan Păvăluță a apărut Vinklu, un proiect colaborativ. Profilul de activitate cuprinde diferite dimensiuni ale domeniului arhitectural: design rezidențial, expozitional, istoric, ospitalitate și obiect. Portofoliul de arhitect a lui Ștefan Pavaluta cuprinde o gama largă de proiecte iar misiunea sa este de a oferi o arhitectură sinceră, bazată pe design, bine înrădăcinată în context.

Participarea la întâlnirile de antreprenoriat creativ rămâne anul acesta gratuită cu sprijinul ZOISS și NOD, dar este nevoie să te înscrii în formular.

🗓 Marți, 13 iunie 2023, ora 19:00

📍 NOD Makerspace, Splaiul Unirii 160, la Biblioteca MATER


Dacă ai primit newsletter-ul aBC – a Business of Creativity de la un prieten, abonează-te aici pentru a nu-l rata pe următorul.


La aBC #16 ZOISS oferă 2 super premii la tombola de la finalul întâlnirii 🎁🎉

  1. un Gift Box de la Dr. Vranjes care conține: o sticlă de 250 ml, sticks și un refill de 150 ml,
  2. un bol de fructe mediteranean de la Alessi.


🗓 Marți, 13 iunie 2023, ora 19:00
📍 La NOD Makerspace, Splaiul Unirii 160, la Biblioteca MATER intrarea pe scara metalică galbenă.

Dă de veste și prietenilor tăi antreprenori creativi!


Am început primele călătorii 1:1 de Business Strategy, sunt deschisă și bucuroasă de oaspeți, mă trageți de mânecă și trimit toate detaliile.

Între timp m-am gândit să vă povestesc un pic mai multe despre călătoriile noastre 1:1 🌎 și cum putem face asta:
• printr-un City Break, power trip, intens,
• sau un Exploring Trip, în care explorăm mai mulți piloni din business-ul creativ.

E pentru tine dacă 🗺️:
* ești hotărât/ă să pui cărămidă peste cărămidă în business!
* dacă ești motivat/ă să schimbi ceva în realitatea business-ul tău, în ceea ce privește: vizibilitatea, profitabilitatea, sustenabilitatea lui.

Sunt la un click distanță 🥳 și la fel sunt și detaliile despre cum putem merge împreuna în această călătorie. Trage-mă de mânecă! Hai 🎉


Vreau să împărtășesc cu tine o super veste! Dacă mă urmărești în social media sigur știi deja – peste câteva zile lansăm podcastul aBC. Vom fi de găsit pe toate platformele de podcasting: Spotify, Apple, Google, Youtube și [în curând] pe site!

🎙️Stay tuned! și urmărește-ne pe insta @aBusinessofCreativity

PS: sunt meegaaa entuziasmată, mă simt ca peștele în apă la fiecare conversație pe care o înregistrez! Abia aștept să îmi spui ce părere ai


Vrem să te cunoaștem! Mai avem un loc liber pentru aBC#16 și fă-te auzit. Scrie-ne pe adresa noastră de email hello@antreprenoriatcreativ.ro sau lasă-ne un mesaj pe IG/FB și hai să ne cunoaștem mai bine. Așa creștem comunitatea! ❤️💪🏻


Follow us on Insta

De când a fost făcută poza asta am mai crescut puțin (hahaha), acolo pe Insta anunțăm întâlnirile lunare, dar postăm și conținut educațional. Și ne propunem să o facem tot mai des!

Tot acolo anunțăm și parte din contentul din secțiunea de news, știri sau anunțuri.

Share-uim resurse și creștem împreună!

Urmărește-ne pe Instagram sau pe Facebook!

INSTA @aBusinessofCreativity

Extra. Buy me a coffee , if you feel like. I love coffee! ❤️

Dacă mă urmărești pe insta știi că îmi place cafeaua, comand flat white în 99% din cazuri și vânez cafenelele de specialitate pe unde ajung.
E my comfort beverage, mai ales în perioadele ultra aglomerate, ca acum. Când am terminat cafeaua, deci mă apropii de final și cu mailul ăsta. Glumesc 😉, deși e adevărat de fiecare dată!

O cafea de la tine, e ultra apreciată și îmi dă energia să creez acest newsletter! În același timp am setat un target pentru cafeaua creativă (suntem la 13% în acest moment). Vrem să strângem o sumă care să ne dea aripi să oferim resurse și să construim proiectele din jurul platformei de ANTREPRENORIAT CREATIV.

Îți mulțumesc că ai ajuns până la final, apreciez! 🤗

Ne vedem marți, 13.06, de la ora 19:00, la aBC #16, la NOD!

Până atunci îți duci energia în proiecte cu sens!

PS: mi-ar plăcea să îmi dai un reply (hello@antreprenoriatcreativ.ro) să îmi spui cum ți se pare newsletter-ul ca formă și conținut. Dacă îl găsești util și dacă îți folosește.

PS2: Dacă ai primit newsletter-ul aBC – a Business of Creativity de la un prieten, abonează-te aici pentru a nu-l rata pe următorul.