CESAROM lansează noua gamă cu tehnologie ABS și peste 25 de colecții noi de plăci ceramice

Articol apărut în varianta originală pe 6 iunie 2024 , pe site-ul

Cluj-Napoca, 7 iunie 2024 – Lasselsberger Ceramics Romania, deținătorul brandului CESAROM şi unicul producător local de plăci ceramice, a lansat anul acesta noua gamă de plăci ceramice cu tehnologie Anti-slip Best Surface (ABS). Cele peste 100 de noi produse, lansate în 25 de colecții, aduc funcționalitate și estetică de top pe piața din România. Până la final de 2024, compania are în plan o producție de cca. 8 milioane metri pătrați, peste 10% reprezentând colecțiile noi ale anului 2024.

Potrivit reprezentanților companiei, în 2024, preferințele românilor în materie de amenajări interioare se îndreaptă tot mai mult către suprafețe mate și fine cu design de piatră naturală, ciment sau lemn. Dimensiunile tot mai mari ale plăcilor devin un criteriu esențial în alegerea gresiei și faianței. De asemenea, dincolo de aspect, clienții sunt din ce în ce mai interesați de funcționalitatea plăcilor ceramice și de accesoriile specifice, care completează și dau valoare proiectelor de amenajare rezidențiale și comerciale.

Începând cu anul acesta, CESAROM lansează o inovație care garantează valori funcționale și estetice de clasă. Gresia porțelanată rectificată CESAROM safe+ are acum și suprafață ABS – Anti-slip Best Surface,.

Cel mai important avantaj al acestei noi game CESAROM ce integrează tehnologia ABS, îl reprezintă siguranța în spațiile expuse la umiditate ridicată, deoarece tratamentul  ABS al plăcii garantează o valoare ridicată anti–alunecare R10. Totodată, gama premium CESAROM ABS aduce gresiei porțelanate rectificate suprafațe mate, care oferă o experiență tactilă plăcută și aspect impecabil. Gama CESAROM ABS este în același timp proiectată pentru a fi ușor de curățat și întreținut.

În plus, în 2024 CESAROM a pus în funcțiune o nouă linie de producție de plăci tip treaptă, investiție care s-a ridicat la aproape 1 milion de lei. Această nouă linie de producție asigură extinderea gamei de plăci speciale de treaptă până la dimensiunea de 120x30cm. În acest fel,  gama de accesorii CESAROM oferă soluții ceramice complete, estetice și funcționale pentru orice proiect de amenajare.

Inspirată din natură și adaptată nevoilor moderne, gama noastră respunde nevoilor pieței de plăci ceramice atât prin design, finisaj al suprafețelor, cât și prin format, 120×60, 60×60, 60×30 cm, toate plăcile fiind rectificate. Estetica nu este singurul aspect pe care CESAROM îl aduce în noile colecții. Acordăm atenție deosebită confortului și funcționalității, așa că integrăm  tehnologii avansate în procesul de producție, pentru a oferi românilor soluții versatile, practice, la costuri optime”, declară Andreea Bodola, Director de Marketing al Lasselsberger Ceramics România.

Noile colecții CESAROM 2024: Echilibru între stil și funcționalitate

Din punct de vedere estetic, noile colecții CESAROM din gama ABS se concentrează pe trei direcții de design – lemn, piatră și ciment.

Potrivit reprezentanților CESAROM, un trend care se va păstra în designul interior în anul 2024 este alegerea gresiilor cu design-uri care imită marmura, cimentul, piatra și lemnul.

Astfel, noile colecții cu tehnologie ABS precum Ceppo di Gre, Therme, Breccia și Etna, folosesc texturi și nuanțe inspirate din esența pietrei naturale, oferind spațiului un caracter puternic și original, în timp ce noul model Cementino contribuie la definirea unui stil sofisticat, având ca inspirație textura cimentului.

De asemenea, colecția Legno Miele aduce lemnul în prim-plan, printr-o reinterpretare modernă, care reproduce nuanțele și aspectul lemnului natural, oferind în același timp rezistență și durabilitate. Caracterizată prin finisajul rectificat și porțelanat, colecția, formată din gresie porțelanată bej, 60×15 cm, și mozaic porțelanat de aceeași nuanță, 5x5cm, se adaptează cu ușurință în diverse spații, de la băi și bucătării la spații comerciale și terase.

Pe de altă parte, pentru românii care își doresc in continuare design ce are cainspirație marmura naturală, CESAROM propune colecțiile Pulpis, Ferarra și Portoro, care oferă o experiență de lux și rafinament pentru orice interior.

Modelele noi de plăci de gresie și faianță, alături de cele deja existente în portofoliul companiei, sunt disponibile în rețelele distribuitorilor specializați din toată țara, în rețelele de bricolaj și în magazinele proprii din Cluj-Napoca și București. CESAROM produce toate modelele de plăci ceramice în fabrica Sanex din Cluj-Napoca, unitate de producție ce a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului Lasselsberger GmbH, producător european de top în domeniul plăcilor ceramice.

# # #

Despre CESAROM

CESAROM, liderul pieţei româneşti de gresie şi faianţă este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de peste 60 de ani. CESAROM se produce in fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, companie care a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului Lasselsberger GmbH, lider in producţia europeană de plăci ceramice (gresie, faianţă şi decoruri ceramice).

În prezent, capacitatea totală de producţie din cadrul fabricii Sanex SA din Cluj-Napoca se ridică la peste 8 milioane de metri pătraţi anual, SANEX SA comercializând o gamă variată de modele de gresie, faianţă şi plăci decor. Toate colecţiile CESAROM pot fi vizualizate pe www.cesarom.ro