#NOVEMBarh – primul hackathon al arhitecților

Articol apărut în varianta originală pe 20 noiembrie 2023 , pe site-ul

#NOVEMBarh – primul hackathon al arhitecților – este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați.

Pe 25 noiembrie 2023, #NOVEMBarh aduce împreună 300 de participanți – arhitecți și prieteni din domenii conexe. În cele 30 echipe, formate înainte de eveniment, arhitecții și prietenii invitați, lucrează intensiv la crearea de soluții pentru 30 de teme. La fiecare editie ne propunem sa adaugam valoare evenimentului si comunitatii profesionale – in 2023 vom avea in fiecare echipa si 2 participanti ONLINE, din cat mai multe locuri din lume : Londra, Dubai, Los Angeles, Sydney, Abu Dhabi, Chisinau, Berlin, Madrid, Roma, Bruxelles, Copenhaga si lista va continua.

Fiecare temă este aleasă pentru rolul extrem de important pe care îl joacă în evoluția pozitivă a profesiei de arhitect și în calitatea și siguranța mediului construit: Educație, Energie, Risc, Legislație, Financiar.

Prin formatul de hackathon #NOVEMBarh este un maraton de networking și incubare de soluții de 16 ore cu 300 de arhitecți și experți invitați, din România ( + 60 online worldwide ).

La finalul #NOVEMBarh 2023, pe 25 noiembrie, inițiativele vor fi susținute public, de fiecare dintre cele 30 de echipe, în fața celor 100 de reprezentanți invitați din partea autorităților, universităților, asociațiilor profesionale, mediului de business.


Programul detaliat, cele 30 de teme selectate pentru anul acesta, modalitatea de înscriere și restul informațiilor care te-ar putea interesa sunt disponibile pe website-ul dedicat evenimentului.


Armina Popeanu, mintea creativă din spatele ecosistemului aBC – a Business of Creativity, va consilia echipele participante pentru o prezentare cât mai eficientă, clară, concisă și captivantă a proiectelor în sesiunile de pitch de la finalul zilei.

Succes tuturor!