Ce poți face în august pentru business-ul tău creativ? ✨

Dacă te întrebi și tu asta în luna august – care se simte ca o duminică continuă, iată câteva idei care au funcționat de-a lungul anilor pentru mine sau antreprenorii creativi cu care lucrez.

Articol scris de Armina Popeanu

📊 analizat situația existentă:

Fie că te uiți pe cifrele reprezentative de la începutul anului (număr de clienți, proiecte, vânzări/cheltuieli, profit), pe rezoluțiile pe care le-ai făcut în ianuarie sau la alți indicatori, este important să fii transparent/ă tu cu tine. Sigur vor apărea revelații!

🩵 introspectat puțin referitor la ce îți dorești cu adevărat de la business-ul tău:

Sunt multe metode sau instrumente de a-ți da seama ce vrei de fapt, important e să fii sincer/ă tu cu tine și să definești niște țeluri realiste. Tu, antreprenorul creativ (mai mult decât cei care activează în alte industrii) ești motorul business-ului tău, așa că îți fie clar de ce desfășori activitatea ta și de la ce pleci.

✏️ construit planuri pentru următoarea jumătate a anului:

Planurile aduc claritate în acțiuni și în decizii. Chiar dacă le scrii ca un to-do pe o pagină A4, tot ajută. Asigură-te ce îți propui e realizabil, clar, specific, măsurabil și se încadrează într-o perioadă de timp.

💡 accesat servicii de consultanță 1:1:

N-ai cum să știi răspunsul la toate situațiile care apar în business, nu? Așa că o părere pe un subiect care te frământă te duce mai aproape de soluție. Uneori și doar o simplă schimbare de perspectivă ajută mia mult decât nopți nedormite

💫 încărcat bateriile cu creativitate & energie bună:

Nu ar fi august, dacă nu ne-am bucura de căldura ei și serile de vară. Fie că o faci la mare, la munte sau explorând orașe, întâlnește-te cu oamenii care te pot empower, du-te la muzeele care îți suscită creativitatea, citește poveștile care te fac să visezi. Umple-ți mintea 🧠, sufletul și corpul de creativitate!

Ți-au folosit ideile? Spune-mi ce implementezi și ce vei face în luna august.

Dacă ți-ar prinde bine să te consulți cu cineva pentru situații punctuale din business-ul tău, o poți face lucrând 1:1 cu mine. Mai am 2 locuri disponibile pentru călătoriile 1:1 spre claritate 🌎 în luna august! Scrie-mi (h e l l o @ a n t r e p r e n o r i a t c r e a t i v . r o) 🔛 și hai să îți povestesc cum o putem lucra împreună.