Sabina Iordache este antreprenor creativ cu peste 10 ani de experiență, co-fondatoare a Printoteca, Sticker Republic, T-Shirt Van și Stereohip. Cu un background solid în marketing și strategie de comunicare, a optat pentru o tranziție profesională de la idee la obiect și a stat la baza unor proiecte ce materializează creativitatea prin print. Sustenabilitatea reprezintă una dintre valorile fundamentale ale tuturor inițiativelor sale antreprenoriale, motiv pentru care a obținut în 2022 certificarea GOTS (Global Organic Textile Standard) pentru Printoteca, devenind astfel primul atelier de decorare textile cu această certificare și cu trasabilitate completă în lanțul de aprovizionare.

Prin Proiectul Printoteca Marketplace, a reușit să implice comunitatea creativă locală și să faciliteze transformarea designului în venituri, rețeaua de creativi asociată Printoteca numărând câteva sute de membri locali.
A absolvit studii de comunicare și marketing, este absolventă a Școlii ADC, formator și, mai recent, absolventă a primei serii Cil*School.