Design Thinking – workshop cu Alina Bălan

Decembrie 2023 – Brașov

Vrei să te familiarizezi într-un mod practic cu metodologia Design Thinking, folosită de companii precum Apple, Google sau Samsung?

Vino la workshop-ul din data de 9 decembrie (10.00 – 17.00), facilitat de Alina Bălan, Partner Design Thinking Society, găzduit de Inspiratio (Johannes Honterus 8)!
Află cum te poate ajuta acest mod de lucru, predat de universități precum Stanford și Harvard, în dezvoltarea business-ului tău.

Până la finalul acestui workshop:

 • Ai trecut prin cele 5 etape ale procesului de Design Thinking într-un mod interactiv
 • Ai învățat cele mai eficiente instrumente pe care le presupune această metodologie
 • Ai generat o soluție la o provocare reală folosind co-creația.

Dacă ești antreprenor, arhitect sau designer și vrei să afli cum poți dezvolta soluții inovatoare, care răspund nevoilor clienților cu care ALEGI să lucrezi, înscrie-te la workshop. Te așteptăm!

Acest workshop este pentru tine dacă:

 • Vrei să ai un proces clar de dezvoltare a unei soluții, fie că vorbim despre servicii sau produse, pornind de la nevoile clienților tai
 • Vrei să înveți tehnici de intervievare/ conversație care te ajută să afli într-un mod eficient care sunt nevoile clienților tăi
 • Vrei să nu mai „vinzi” ideile tale clienților, ci să construiești soluțiile împreună cu aceștia, adresând nevoile lor reale
 • Vrei să afli cum poți prototipa și testa ideile tale cu (potențialii) clienți, înainte de a investi timp și bani în dezvoltarea acestora.

Participare: 650 RON.

Despre facilitator – Alina Bălan

 • Prin proiectele desfășurate alături de clienții săi, Alina Bălan contribuie la dezvoltarea de produse, servicii și procese centrate pe om, printr-o abordare co-creativă, care încurajează colaborarea.
 • În perioada petrecută în calitate de partener al Design Thinking Society, ea a creat și livrat, alături de echipa ei, proiecte de co-creare și training-uri pentru clienți precum Antibiotice SA, BCR, Bearing Point, Carrefour, Deloitte, EY, Google, HP ING. , Leroy Merlin, Lidl, OAR, OTP, Raiffeisen Bank, Romanian Business Consult, Total Soft, Vetro.
 • Înainte de a se alătura Design Thinking Society, pe parcursul a peste 14 ani petrecuți în unele dintre cele mai mari companii de media/branding/PR și publicitate din România, Alina, împreună cu echipele ei, a creat și implementat campanii de PR/publicitate premiate și evenimente complexe, atât pentru companii locale, cât și pentru unele globale, precum Colgate-Palmolive, Lidl, Mercedes-Benz sau Unilever.
 • În prezent, ea este și lector la The Entrepreneurship Academy, predând ”Service Design and Innovation” și, de asemenea, mentor pentru Founder Institute, cel mai mare program de pre-accelerare la nivel global.

*Workshop-ul va avea loc cu un număr minim de 12 participanți

6h de workshop în Brașov, pe 9.12.2023, de la 10.00 la 17.00, în care te familiarizezi cu cele 5 etape ale metodologiei Design Thinking, facilitat de Alina Bălan.

Powered by: aBC – a Business of Creativity, Inspiratio Gallery, Varsity