Lasă-te inspirat de resursele din august ✨ ● Ascultă aBC podcast 🎙️ ● Resurse utile pe final de vară 💡

Hello, Armina aici, Armina Popeanu, mintea creativă din spatele ecosistemului aBC.

Astăzi vorbim despre:

  • retrospectiva întâlnirilor aBC 2023 – 20 de idei valoroase pentru afacerea ta creativă & alte recomandări de resurse utile pentru tine,
  • resurse utile pe care le poți accesa în zilele ăstea de august,
  • și calenadrul următoarelor întâlniri aBC.

Începem în ordine inversă și te anunțăm că mai sunt puține zile (noi am aruncat un ochi pe calendar și ne-am speriat) până ne revedem. La București pe 12 septembrie vorbim despre PRICING, iar la Cluj pe 19 septembrie despre PROMOVARE.

Anunță-ți și prietenii din țară că pornim în turneu și înscrie-te aici!

*Întâlnirile aBC râmân gratuite în 2023. Sunt un cadru fain în care afli de la invitați, dar și de la participanți lucruri valoroase pentru business, faci schimb de cunoștințe și networking. Anunță-ți și prietenii din țară că pornim în turneu și înscrie-te aici!


August aproape că e pe final, ne bucurăm de următoarele zile de vară.Este luna în care, pentru mulți, putem aloca mai mult timp pentru noi, pentru prieteni dar și pentru lectură, pentru planul ăla de business și strategia aia pe care te tot gândeai să o implementezi, pentru parcurgerea unor resurse salvate într-un folder pe parcursul anului cu gândul că vom reveni la ele în zilele mai liniștite sau pentru tine!

Dacă ești în punctul în care vrei să faci ceva pentru business-ul tău, iată semnul de care aveai nevoie și detalii despre călătoriile 1:1 pe care le poți face cu mine, Armina Popeanu, către busienss-ul tău sustenabil!

Am pregătit o serie de resurse gratuite pe care le considerăm utile pentru perioada aceasta și ți le recomandăm cu drag:

Retrospectiva întâlnirilor aBC 2023 – 20 de idei valoroase pentru afacerea ta creativă

Am reunit într-un articol cele mai relevante idei ale invitaților noștri la întâlnirile aBC 2023.

Citește pe antreprenoriatcreativ.ro

Am trecut de pragul de +1000 (deja mai multe) ascultări ale podcastului aBC pentru care vă mulțumim!

Sărbătorim 1️⃣ sezon de aBC Podcast 🎉 1️⃣0️⃣ conversații  1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ de ascultări pentru care suntem plini de recunoștință și vă mulțumim!

Ascultă 🎧 integral episodul 🎙️

Din rolul de contribuitor pentru @start_up_ro am scris ✏️ un articol fain despre PROMOVAREA + atragerea atragerea clienților în mod activ.

Tacticile esențializate aici și detaliate pe larg în articol se aplică tuturor profesiilor liberale și industriilor, mai ales designerilor, arhitecților, specialiștilor în interior, dar și antreprenorilor creativi.

Vara e în plină desfășurare, 🏖️ iar noi suntem aici să îți amintim că și tu meriți o pauză pe cinste! Să te relaxezi, să te deconectezi și să îți hrănești trupul, mintea și sufletul. 💛

Antonia ți-a pregătit o serie cu idei fresh, pentru ca ce-a mai rămas din vara aceasta sa fie de neuitat, inspirată.

Din seria #știridincomunictate, Andra Raicu a creat un workbook super complex despre slow living, din dorința de a te ajuta să te conectezi la tine și la nevoile tale.

August e perfect ca să îți iei niște timp cu tine și să lași acest workbook să îți fie ghid, să îți ofere claritate și structură în schimbările pe care vrei să le faci.

Dacă ai primit newsletter-ul aBC – a Business of Creativity de la un prieten, abonează-te aici pentru a nu-l rata pe următorul.

Extra. Buy us a coffee , if you feel like. We love coffee! ❤️

Newsletterul aBC este creat de Ruxandra & Armina și este comunicat în social media de către Antonia. Răzvan se ocupă de întreaga experiență audio.
Ei sunt parte din echipa ecosistemului aBC! 💜

Extra. Buy us a coffee , if you feel like. We love coffee! ❤️

Dacă mă urmărești pe insta, pe mine, Armina Popeanu, știi că îmi place cafeaua, comand flat white în 99% din cazuri și vânez cafenelele de specialitate în orașele pe unde ajung. E my comfort beverage, mai ales în perioadele ultra aglomerate beau și 4-5 cafele. Vara beau flat sau espresso cu gheață sau cold brew.

O cafea de la tine, e ultra apreciată și ne dă energia să creăm acest newsletter! În același timp am setat un target pentru cafeaua creativă (suntem la 15% în acest moment). Vrem să strângem o sumă care să ne dea aripi să oferim resurse și să construim proiectele din jurul platformei de ANTREPRENORIAT CREATIV.

Ne poți face cinste cu o cafea de aici.

Follow us on Insta

De când a fost făcută poza asta ne-am dublat (hahaha) ca și număr din comunitate.

Acolo pe Insta anunțăm episoadele de podcast, detalii despre întâlnirile lunare, despre workshop-uri și programe 1:1,

dar postăm și conținut educațional.

Hai să ținem aproape!

@aBusinessofCreativity


Îți mulțumesc că ai ajuns până la final, apreciez! 🤗 Cred că vara e perioada ideală de a-ți redesena business-ul, te invit să te gândești la asta și să o faci.

Până la următoarea noastră întâlnire în inboxul tău, în feed-ul de social media sau live  îți doresc să îți duci energia în proiecte cu sens!

PS: mi-ar plăcea să îmi dai un reply (hello@antreprenoriatcreativ.ro) să îmi spui cum ți se pare newsletter-ul ca formă și conținut. Dacă îl găsești util și dacă îți folosește.

PS2: Dacă ai primit newsletter-ul aBC – a Business of Creativity de la un prieten, abonează-te pe pagina noastră de newsletter pentru a nu-l rata pe următorul.